Rólunk

Üdvözöljük tisztelt ügyfeleinket, érdeklődőinket! Az INNOMATIK Megoldástechnika Kft. fő profilja az ipari gépek útmérő, szögmérő rendszereinek szervize, kereskedelme és fejlesztése.

Miért válasszon minket?

Kereskedelem

Főképp a HEIDENHAIN termékeket forgalmazzuk / ajánljuk,  azok megbízhatóságát és ár / érték arányát  tartjuk a legmegfelelőbb alternatívának.  Külön igény esetén, vagy a HEIDENHAIN termékskálájába nem tartozó ajánlatkérés alkalmával más gyártók kínálatából is tudunk alternatív megoldást ajánlani.
Budapesti raktárkészletünkből azonnali szállítással tudjuk biztosítani ez egyes eszközöket.

Fejlesztés

Az ismert gyártók kínálatából nem vagy már nem elérhető, esetleg túl magas költségvonzatú termékek, alkatrészek, kiegészítő, vagy illesztő megoldások helyett vállaljuk  olcsóbb és gyorsabb megoldások tervezését, kivitelezését. Ezen megoldásokból néhány a képgalériában is megtekinthető!

Szerviz

Korszerű műszerekkel, kellékekkel, kiegészítőkkel, gyári alkatrészekkel, széleskörű ellátottsággal, valamint a mérőrendszer javításban 18 éves jelenléttel vállaljuk minden márkájú, típusú és kivitelű mérőrendszer javítását, felújítását, cseréjét, akár helyszínen elvégezve is. Inkrementális, analóg, abszolut, valamint EnDat mérőrendszerek javítását, diagnosztikáit, alkatrészellátását is vállaljuk!

Munkatársaink

Németh Gábor

Ügyvezető

Telefonszám: +36 20 475 34 13

E-mail cím: info@innomatik.hu

Kiss Anikó

Logisztikai koordinátor

Telefonszám: +36 20 242 68 85

E-mail cím: info@innomatik.hu