• Útmérő rendszerek utángyártásaCégünk megkezdte az útmérő rendszerek kisebb egységeinek utángyártását, 3D technológiával! Azon alkatrészek utángyártását folytatjuk ,amelyek a gyártótól már nem vásárolhat.

 

  • Cégünk fő profilja útmérőrendszerek és szögelfordulásmérők, tapintók, valamint az összes ezzel kapcsolatos kiegészítő eszköz, kereskedelme, szervize.
    Vezérléstechnikai, hajtástechnikai eszközök, tasztatúrák, kézikerék, monitor stb. részegységek beszerzése, szervizelése, állapotfelmérése.
  • Heidenhain termékeket forgalmazunk elsősorban, de  egyéb igény felmerülése esetén, minden más gyártótól tudunk rendelni, és azt az alkalmazásnak megfelelően előkészíteni, beépíteni, üzembe állítani.
  • Ajánlatkérésre többféle megoldással is szolgálhatunk, akár az eredeti eszköz javításával, felújításával vagy a rendszer részleges-teljes cseréjével. Csere esetén gyakran követő-típussal is jelentkezünk, mely gazdaságosabb és gyorsabb megoldás mint az eredeti termék.
  • Speciális alkalmakkor, amikor a beszerzendő cikk túl magas költséget jelent, vagy lassú szállítási idővel teljesíthető, esetleg az ipari gép nehézkesen szerelhető, gyakran alkalmazunk konvertáló, kompatibilizáló különleges eszközöket, melyekkel a megrendelőnek sokat kedvezünk.